Der Star in der Grillsaison
Tipy a triky

Hviezda v sezóne grilovania

Jarné čistenie pre gril a rúry  

S rastúcimi teplotami na jar je čas dostať grily z hibernácie a pripraviť sa na novú sezónu. Tieto sú často špinavé po dlhom non -použitie a potrebujú dôkladné čistenie. Rúra po zimných mesiacoch určite nazhromaždila aj veľa spálených zvyškov. Tu prichádza Doska a čistič grilu od Dr. Hrnček do hry, ktorá je známa svojou efektívnosťou a užívateľskou príručnosťou. 

 

Čo potrebujem na vyčistenie grilu/rúry? 

Niektoré pomôcky sú potrebné na dôkladné čistenie grilu a rúry:

  • Ochranné rukavice: Chrániť ruky pred chemickými čistiacimi prostriedkami. 
  • Čistiace kefy a špongie: Na mechanické odstránenie nečistôt. 
  • Kuchynský papier alebo uteráky: Utierať rozpustené zvyšky. 

 

Ako môžem vyčistiť gril?  

  1. Príprava: Odstráňte hrubé zvyšky potravín a uvoľnené častice s kefou na grilovanie. 
  2. Žiadateľ čistič: Nastriekajte to DR. Čistiaci prostriedok Veľkoryso na povrchoch, ktoré sa majú vyčistiť. 
  3. Nechajte pohltiť: Nechajte médium ovplyvniť 10-15 minút, aby mohlo zjemniť zvyšky spálených. 
  4. Utrieť: Na odstránenie rozpustenej nečistoty použite kefu alebo špongiu. Potom utrite vlhkou handričkou. 
  5. Opláchnuť: Opláchnite grilu dôkladne strom na vodu a nechajte ho zaschnúť. 

 

Ako môžem vyčistiť rúru?  

  1. Príprava: Odstráňte voľné drobky a zvyšky z rúry. 
  2. Žiadateľ čistič: Nastriekajte to DR. Čistiaci prostriedok Rovnomerne na vnútorných povrchoch rúry. 
  3. Nechajte pohltiť: Nechajte médium nadobudnúť účinnosť 15-20 minút. 
  4. Utrieť: Použite špongiu alebo kefu na uvoľnenie nečistôt a utrite zvyšky preč vlhkou handričkou. 
  5. Opláchnuť: Vyčistené povrchy znova utrite vlhkou handričkou, aby ste odstránili zvyšky čističa. 


Tip: 

Ak chcete dôkladne vyčistiť rúru, najskôr nastriekajte steny a podlahu čističkou rúry. Potom vložte na ošetrené, stále vlhké povrchy. Čistiaci agent môže pod filmom intenzívnejšie pracovať, čo by sa malo v ideálnom prípade stať cez noc. Nasledujúci deň vyberiete film a dôkladne utrite rúru vlhkou handričkou alebo špongiou. 

 

 Ako často by som mal vyčistiť gril/rúru?  

Pravidelné čistenie je rozhodujúce pre predĺženie životnosti grilu a rúry a na zabezpečenie hygienického varenia: 

  • gril: Po každom použití by sa malo uskutočniť hrubé čistenie. Dôkladné čistenie silným čističom ako Dr. Počas sezóny grilovania sa odporúča najmenej každých pár týždňov. 
  • rúra: Tu je zvyčajne dosť na dôkladné čistenie každých pár mesiacov, v závislosti od použitia. V prípade intenzívneho použitia môže byť potrebné častejšie čistenie. 

 

Prečo sú domáce prostriedky často najhoršou voľbou  

Mnoho ľudí prisahá domácimi prostriedkami, ako je prášok do pečiva, ocot alebo citrónová šťava na čistenie grilu a rúry. Aj keď tieto činidlá môžu odstrániť mierne znečistenie, často nie sú dostatočne silné na to, aby účinne odstránili tvrdohlavé, spálené zvyšky. Okrem toho mýty obiehajú, že domáce prostriedky sú na povrchu jemné. V skutočnosti musia tieto často pracovať dlhšie a môžu poškodiť povrchy. 

 

Ten DR. Čistič ribofu a grilu Ponúka rozhodujúce výhody oproti domácim liekom: 

  • Vysoko efektívny: Dokonca aj tvrdohlavé kôry a tuk sa rýchlo a efektívne odstraňujú. 
  • Úspora času: Kratšie časy expozície a menšie spracovanie. 
  • Povrchne: Na rozdiel od agresívnych domácich prostriedkov na poranenie materiálov. 

Vďaka správnemu čistiteľovi a správnej technológii bude váš gril alebo rúra šumivé v žiadnom momente a pripravené na použitie na nadchádzajúcu sezónu! 

 

Záver 

Čistenie grilu a rúry nemusí byť únavné. S DR. Čistič ribofu a grilu Práca je detská hra. Vyhnite sa neúčinným domácim prostriedkom a spoliehajte sa na produkt, ktorý prináša profesionálne výsledky. Takže ste dobre pripravení na novú sezónu grilovania! 

Kľúčové slová:

Zanechať komentár

Upozorňujeme, že pred uverejnením musia byť pripomienky schválené.